bryllupsfotograf i sandefjord

Hybrid fotograf/videograf med lidenskap for å fange øyeblikkene i den viktigste dagen i deres liv.

Bryllupsfoto og video

jeg tror på å bevare de ekte øyeblikkene –

med både bilder og video

så dere kan huske dagen deres for alltid

Dere ønsker en uforglemmelig dag


Dere ønsker ikke bilder som er oppstilte og formelle. Dere ønsker bilder av dagen slik den faktisk var og dere ønsker å se dere selv lykkelige, overveldet og glade.

Dere ønsker å ha en fotograf dere føler dere komfertable med

Dette er deres største dag i livet. Så klart fotografen dere velger skal være en dere føler er riktig for dere. Hyggelig. Tillitsfull. Profesjonell.

Dere ønsker kvalitetsbilder og video – uten et produksjonsteam

Jeg tar like gode bilder som jeg tar video. Det er det ikke alle som tilbyr begge deler som kan si. Lik kvalitet, lik stil og uttrykk.
Dette er min spesialitet.

Få bryllupsdagen foreviget med både bilder og video.

dere burde velge video og bilder, ikke bare bilder

vi kan snakke om hvorfor de to

er annerledes

kun foto

  • Et bilde fra bryllupsdagen er et bilde du kommer til å verdsette resten av ditt liv. Dine barn og fremtidige generasjer vil og verdsette det. Det er et meget emosjonelt bilde fanget i kameraet.
  • Et bilde foreviger øyeblikket. Det vil alltid beholde den delen av et sekund fryst.
  • Du kan printe det ut. Henge det på veggen. Lage et fysisk bildealbum. Bruke det som takkekort. Legge det ut digitalt. Og så mye mer.

foto + video

  • Hva om du kunne motta emosjonelle bilder fra den store dagen. Bilder som fanger opp øyeblikkene som utfoldet seg, men i tillegg motta en video du kan spille av igjen og igjen. 
  • Video er et mer emosjonelt format enn bilder. Med et bilde mottar du 1 bilde fra det spesielle øyeblikket. Med video kan du oppleve det øyeblikket utfolde seg i 25 bilder pr sekund. Ingenting er fryst. Hvert øyeblikk er der for deg til å oppleve igjen så mange ganger du vil.
  • Video er det nærmeste du kommer av å faktisk være der!

La meg fange din kjærlighetshistorie i video og bilder. Hybrid foto / video har vært min spesialitet i åresvis 

bryllupsfotograf i Sandefjord, Vestfold og telemark – eller der dere gifter dere

Jeg heter Kjetil og er en hybrid bryllupsfotograf i Sandefjord

Det begynte med at jeg tok en bachelor i film og jobbet med film. Så tok jeg fagfotografutdannelse ved Norsk Fotofagskole og jobbet med bilder. Så kjøpte jeg opp et droneselskap og fløy droner. Samtidig reiste jeg til ulike land med venner og for kunder innen reiselivsbransjen. Så begynte de vennene å gifte seg. Både i Norge og utenlands. Det bare falt seg helt naturlig å fotografere bryllupene deres.

Det gir meg stor glede å kunne forevige andres store dag med bilder og film.

Hva gjør jeg når jeg ikke fotograferer bryllup? Jo da fotograferer jeg bilder for forskjellige friluftskunder på fine fjelltopper. Jeg kan og fotografere dere på en av de fjelltoppene. Jeg kaller det Eventyrlig bryllup.

5 tilfeldige fakta

Har vært droneoperatør på musikkvideo for Alan Walker

Leser bøker hver dag. Alltid flere bøker på en gang.

De siste 6 månedene før covid var jeg på 11 utenlandsreiser

Glad i dyr. Har snart egne høner i hagen

Lever uten tv eller strømmetjenester

bryllups fotograf

Aleksander & Iselin

«Kjetil er en ekstremt talentfull fotograf, med en avslappet stemning som gjør fotoseansen til en glede. En fotograf som ikke bare fanger øyeblikkene, men også skaper en behagelig atmosfære, med et ekstremt godt øye for detaljene.»

velg mellom

Bryllup

få både bilder og video

En bryllupsdag er en dag fylt av små og store øyeblikk. Det er en dag fylt av spenning, følelser og kjærlihet. En dag med lykke, glede og fest. Det er så mange øyeblikk å fange, så mye som betyr så mye. Og alt er så viktig å forevige. For det betyr så mye å kunne se tilbake på dagen, igjen og igjen.

Om bryllup er i Vestfold / Telemark, Vestlandet eller Nord-Norge spiller ingen rolle for meg. Jeg drar dit dere gifter dere.

Du vet at dere begge ønsker bilder og video til bryllupet, men er usikre på hvem som vil passe inn og dere kan være komfortabel rundt på den store dagen deres. Det er viktig at dere kan slappe av og være dere selv rundt fotografen. Ta kontakt for å forsikre dere om at jeg er riktig match for dere.

Destinasjonsbryllup

Vi skaper minnene sammen

Jeg har fotografert turer og gruppereiser i mange ulike varianter i mange ulike land. De Historiske Hoteller, Norrønna Adventure, yoga reiser, safari selskap, sportsutøvere, friluftskunder, fiskelodger, og ikke minst destinasjonbryllup. Jeg har fotografert i New York, Alaska, India, Utah, Kroatia, Danmark, Sør Afrika, Kenya, Mosambik, Florida.

Jeg er superomgjengelig. Lett å være sammen med. Vant til å reise hit og dit for kunder. Har et godt øye for de gode øyeblikkene og jakter alltids etter de.

Skal du gifte deg i utlandet eller kanskje på familiegården der du er vokst opp. Som ligger litt øde til. Er det reising og flere dagers bryllup vil du være trygg på at fotografen forstår rollen sin i de ulike settingene. At han kan fange de gode øyeblikkene i alt dere gjør. At han er hyggelig og lett å være sammen med. Høflig med gjestene og rett og slett er easy going.

Eventyrlig bryllup

minner for generasjoner

En bryllupsdag består av mye og det er vanligvis holdt av 1-2 timer til fotografering. Gjerne i nærheten av kirke eller festlokale. Men hva om vi kan ha en egen fotografering sammen i forkant av selve bryllupsdagen? Hva er det som er dere? Hva slags hobbyer har dere? For noen er det randonee, jakt, friluftsliv med telt eller kano. Vi pakker pentøy eller bryllupsantrekket og drar ut på eventyr sammen. La meg fange det som virkelig er dere, i deres rette element. Skal dere gifte dere der han kommer i fra? Hva med et bilde sammen på en spesiell plass der hun kommer i fra?

Her får dere tilsendt et ferdig printet bilde i etterkant, for dette blir knalltøft. Dette skal på veggen! I tillegg til at det vil bli gode bilder vil vi også få en anledning til å bli kjent og til å fotografere sammen i forkant av selve bryllupsdagen.

Hvordan gjør vi det?

Steg 1


Er vi en god match?

Det hele begynner med at dere tar kontakt. Om jeg er ledig den aktuelle dagen er det fint å ta en prat sammen. Enten over telefonen eller på en cafe. Har vi en god kjemi? Vil vi det samme? Vil dere ha den bildestilen jeg har? Ved å møtes fysisk eller digitalt vil vi fort danne oss ett inntrykk i om kjemien vil være tilstede eller ikke.

Steg 2

Vi signerer en kontrakt. Dette er like viktig for dere som for meg. Da bindes vi sammen juridisk og det er en trygghet for begge parter.

Steg 3

Nyt den store dagen deres. Den største dagen i deres liv. Nyt den, og vit med trygghet at hele dagen blir forevighet.

Fra kunder

tidligere brudepar

bryllups fotograf

Sondre + Mari

«Kjetil var en fantastisk fotograf å ha i vårt bryllup. Anbefaler Kjetil på det sterkeste!»

priser og pakker for bryllupsfotografering

priser

Eventyrlig hybrid

75.000,-

Denne pakken er for dere som ønsker noe helt spesielt. Etter dere er forlovet tar vi en prat og finner ut av hva som hadde passet for dere. Vil dere ha bilder på en fjelltopp, en plass hvor dere kommer fra eller bare et kult sted dere ønsker å dra til. Er det på beina, på ski eller i båt. Dette er eventyrutgaven av kjærestefotografering.

Sammen drar vi på en tur hvor vi skaper magiske bilder og video. Jeg gleder meg til å høre deres sprø og eventyrlige ønsker. Vi blir godt kjent og tar bilder sammen før selve bryllupsdagen. På bryllupsdagen blir jeg med dere for å fotografere og lage video i 10 timer

2 dager fotografering og video

Dag 1- eventyrlig dag

La oss fotografere noen episke kjærestebilder sammen. video er og inkludert

dag 2- bryllupsdagen

10 timers fotografering og video

Et vakkert online album med 400 + bilder

Høydepunktvideo på 2-4 minutter

Fysisk fotoalbum 25 x 25 cm

3 bilder levert 2 dager etter bryllupet

Total leveringstid maksimalt 4 uker

Destinasjon hybrid

Fra 62.000,-

Er bryllupet på en gård i Molde eller på en strand i Maldivene? Med gjester som ankommer fredag og med aktiviteter og bryllup på lørdag? Få dekket hele bryllupshelgen!

2 dager fotografering og video

Hva skal skje? Vi planlegger ut i fra hva deres fantastiske bryllupshelg skal inneholde. Hvilke muligheter har vi? Hva vil bli bra? Så klart vi kan fotografere mingling og aktiviteter dagen før om ønskelig.

Et vakkert online album med 400 + bilder

Høydepunktvideo på 2-5 minutter

3 bilder levert 2 dager etter bryllupet

Total leveringstid maksimalt 4 uker


Hybrid bryllup

hel dag

51 000,-

I denne pakken vil du få levert bilder og film fra hele bryllupsdagen deres. Fra dere gjør dere klar på morningen til vielsen. Etterfulgt av parbilder, mottakelse og til fest. Forevig hele bryllupsdagen deres for alltid

10 timer fotografering og video

La oss planlegge for en best mulig dag sammen.

Et vakkert online album med 400+ bilder

Digitalt eller fysisk møte i forkant

Opptil flere møter om ønskelig. La oss bli kjent og la oss planlegge dagen godt

Høydepunktvideo på 1-3 minutter

Dere vil få levert en stemningsfull og følelseladd video av dagen. Videoen vil vise de beste høydepunktene fra hele dagen

3 bilder 2 dager etter bryllupet

Jeg leverer 3 stk bilder allerede innen 2 dager etter bryllupet.

Total leveringstid maksimalt 4 uker

Hybrid bryllup

Halv dag

44.000,-

I denne pakken vil du få levert bilder og film fra halve bryllupsdagen deres. Jeg fotograferer vielsen deres, etterfulgt av portrett fotografering og mottakelsen på festlokalet.

5 timer fotografering og video

La oss ta en prat om hvordan vi best kan legge opp de 5 timene vi har sammen på dagen

Et vakkert online album med 300 + bilder

Digitalt eller fysisk møte i forkant

Opptil flere møter om ønskelig. La oss bli kjent og la oss planlegge dagen godt

Høydepunktvideo på 1-3 minutter

Dere vil få levert en stemningsfull og følelseladd video.

3 bilder 2 dager etter bryllupet

Jeg leverer 3 stk bilder allerede innen 2 dager etter bryllupet.

Total leveringstid maksimalt 4 uker

Har dere spørsmål?

Når jeg gjør hybrid foto/video vil det si at jeg på en måte gjør jobben til to personer alene. Om du ønsker bryllupet ditt fotografert og filmet må du leie inn en fotograf og en videograf. Om du leier inn meg gjør jeg begge deler. Jeg er like trygg på begge deler og dette er min måte å fotografere på. Å gjøre hybrid foto/video tildeler meg mye ansvar og jeg har regien på hvordan resultatet i både bilder og film vil bli. Du er da sikret lik kvalitet og stil i begge deler. Du som brudepar vil ikke merke noe forskjell i at jeg gjør begge deler.

Det kan jeg. Det er en fin måte å vise en helt annen side av bryllupet deres. Det gir unike perspektiver. Jeg har hatt dronelisens siden 2014 og i en periode på nesten to år var det primært droner jeg brukte. Jeg er droneoperatør for AVIA Produksjon og har et veldig høyt antall timer med bruk av droner.

Min fotostil baserer seg på det naturlige og det ekte. Når jeg fotograferer annet enn bryllup bruker jeg sjeldent modeller, men jobber med vanlige mennesker. Jeg får de til å slappe av, til å le og la det være en hyggelig opplevelse. Ikke noe en gruer seg til. Da blir det bra bilder. Bildene jeg ofte synes kan være best fra et brullup er ofte ikke samme bildene selve brudeparet velger. Jeg velger ofte de teknisk gode eller de øyeblikkene jeg liker, mens parene mine velger de bildene der de kjenner seg selv igjen. Og de er ofte ikke oppstilt. Men det er smil, humor og mellomøyeblikk vi skaper og fanger sammen. Så ingen grunn til å være bekymret i det hele tatt!

Signert kontrakt binder dere til meg som fotograf og jeg binder meg til dere, helt og holdent. Om noe skjer, så skal jeg selvsagt gjøre mitt for å prøve å møte deres endringer. Ved inngått avtale har dere allerede betalt reservasjonsgebyr på ca. 40 % av pakkeprisen, ved full avbestilling tilbakebetales dessverre ikke disse 40%.

Selvsagt. Dette vil jeg gjerne hjelpe til med, og det kan gjøre bildene enda bedre. Jeg vil f.eks. gjerne inkluderes i valg av parbilde-lokasjon, erfaringsmessig kan dette føre til bedre bilderesultat. Dette tar vi en gjennomgang av i samtalene i forkant av bryllupet deres.

Jeg er helt overbevist om at vi får til bra bilder uavhengig været. Dette er deres bryllupsdag. Den blir akkurat slik den blir. Og den blir helt fantastisk uansett hvordan vær det blir. Men ! Jeg er komfortabel og har erfaring med naturlig lyssetting ute, og kunstig lys og oppsett inne / ute. Enten eier dere og vi været som kommer, eller så jobber vi oss rundt det. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at det blir bra uansett, og dere skal være trygge på at jeg har erfaring med all slags vær. Jeg er som dere like opptatt av å sjekke værmeldingen hyppig i forkant av dagen. Slik at vi kan planlegge litt hvordan vi skal gjøre det best mulig.

Ja, og det vil jeg gjerne. Jeg reiser land og strand for akkurat deres bryllup. Reiseutgifter for meg er inkludert i prisen vi avtaler.

Nei dessverre, jeg leverer kun ferdig redigerte bilder.

Dere mottar tre bilder to dager etter bryllupet hvis dere ønsker det. Resten av bildene får dere tilgang til i et online album innen 5 etter bryllupsdagen. Videoen får dere også da.

Det kan vi få til. Da koster det kroner 1100,- pr ekstra time

Fortell om dere og bryllupsdagen dere planlegger.

destinasjonsbryllup i danmark

Niklas + Tine

«Kjetil var med oss til vårt bryllup i Danmark og Hindsgavl slott. Kjetil var utrolig flink til å bruke de flotte omgivelsene til å skape uforglemmelig minner gjennom bilder! Gjennom hele helgen var han tilgjengelig, tilstede og omgjengelig med våre aktiviteter og gjester. De fine bildene ble knipset uten at vi merket at han var der, noe som gjorde alle settinger veldig naturlige. Kjetil har et naturlig blikk for gode øyeblikk og situasjoner som gjør at vi sitter igjen med bilder som dekker alle både store og små øyeblikk. Supert fornøyd med Kjetil som bryllupsfotograf, anbefales på det varmeste.»

sjekk om deres bryllupsdato er ledig

Få stillbilder og video fra deres store dag.